Gratis extra klantenservice in 2018


30 januari 2018

BFKM zal in de loop van 2018 extra on-line service bieden aan zijn klanten. Bedoeling is om uw administratie te vereenvoudigen en de communicatielijnen dichterbij te brengen.

 

Toegang tot uw dossiers

Programma: Fid manager monitor.

U hebt een kopie nodig van uw statuten, uw aangiften, personalia… Wij houden ze voor u bij, en u kunt ze op gelijk welk moment on-line opvragen.

 

Gratis facturatieprogramma ter beschikking

Programma: Unit 4 management monitor

Ons eigen digitaal facturatieprogramma wordt toegankelijk voor onze klanten. U maakt zelf uw facturen en stuurt ze via e-mail door naar uw klanten. Tegelijk worden zij opgeslagen in uw dossier in onze boekhouding. En u kunt uw globale boekhoudcijfers - verkopen, aankopen en resultaat – op elk moment on-line raadplegen.

 

Directe communicatie met onze klanten

Er wordt hard gewerkt aan onze nieuwe Facebook-pagina. Ze is alleen toegankelijk voor onze klanten en relaties. U vindt er o.m.de intro van nieuwe “Tips & Adviezen”. Voor het volledig artikel klikt u door naar de website. Verder allerlei weetjes en de mogelijkheid om vragen te stellen – die wij dan asap beantwoorden.

 

Praktisch

Binnenkort ontvangt u een mail met de vraag aan te sluiten bij deze gratis service, en een korte vragenlijst. Meteen de gelegenheid om uw gegevens te checken, aan te vullen of te verbeteren waar nodig. En u behoudt uiteraard toegang tot alle documenten en cijfers.

 

Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.